Sipulin jouluaatto
Katamme vuoden viimeisen joulupöytämme runsain herkuin jouluaattona 24.12.
Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi viettämään tunnelmallista aattoa perinteisten jouluherkkujen ääreen.
Jouluaaton joulupöytä on tarjolla 24.12. klo 13 – 15, 16 – 18 sekä 19 – 22.
MENU 72€
Joulun parhaimmat herkut ovat katettuna 24.12. klo 13 – 15, 16 – 18 sekä 19 – 22.
12 -vuotiaat ja sitä pienemmät tontut 2€ / ikävuosi
ALKURUOAT
Siianmäti-smetanamoussea ja ruohosipulia (L,G)
Caviarttia ja punasipulia (V,L,G)
Katkarapuja Skagen (L,G)
Lämminsavustettua lohta (L,G)
Akvaviitilla maustettua graavilohta ja fenkolia (M,G)
Rakuuna-sinappisilakkaa (M,G)
Piparjuurisilliä (M,G)
Katajanmarja-karpalosilakkaa (M,G)
Ginillä maustettua limesilliä (M,G)
Salvialla marinoitua naudan paahtopaistia ja tryffelikreemiä (M,G)
Rosmariinilla maustettua kaniterriiniä ja pikkelöityä punaherukkaa (L,G)
Ankanmaksamoussea ja viikunaa ja portviiniä (L,G)
Porkkakvinoasalaattia rucolapedillä, artisokkaa ja oliivia (V,G)
Sahramilla maustettua kurpitsaa, paahdettua mantelia ja vuohenjuustoa (VL,G)
Metsäsienisalaattia ja versoja (L,G)
Keitettyjä perunoita ja tillivoisulaa (L,G)
Leipävalikoima ja voi (L)
PÄÄRUOKIA
Joulukinkkua ja talonsinappia (M, G)
Paahdettua kirjolohta ja savustettua aniskastiketta (L, G)
Haudutettua punakaalia ja juures-perunapaistosta (L, G)
Sipulin punajuurisalaattia, aurajuustoa ja saksanpähkinää (VL, G)
JUUSTOPÖYTÄ
4 erilaista juustoa (VL,G)
Aprikoosihilloketta (V,G) ● Mustikkahilloketta (V,G)
Hunajapaahdettuja pähkinöitä (M,G) Siemennäkkileipää (V, G)
Piparkakkuja (M)
MAKEAT
Tähtianiksella maustettua maitosuklaa pannacottaa ja
mehustettuja brandy-kirsikoita (L,G)
Juustokakkua ja vadelmaa (VL)
Macarons leivoksia (L, G)
Suklaakonvehteja (VL) ja marmeladeja (V,G), makeisia (VL,G)